De Filtratieco. van Shanghai Weixuan, Ltd

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Shanghai Weixuan Filtration Co.,Ltd

Shanghai Weixuan Filtration Co.,Ltd

Shanghai Weixuan Filtration Co.,Ltd
<-Video Images->

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Importeur
Merken : Weixuan
Aantal werknemers : 20~200
Jaarlijkse omzet : 50000-1000000
Opgericht Jaar : 2015
Export pct : 60% - 70%

 

De Filterco. van Shanghai Weixuan, Ltd dat één van de het leiden & professionele bedrijvenfiltratie, scheidings en reinigingsoplossingen en de de filterproducten van de waterbehandeling op China.Our-Fabrieksgebied is behandelt 20000sqm. Wij hebben 33 productenlijnen en arbeider 200 in workshop. Wat wij doen dat wij ons beste proberen om stof van lucht en van het van de waterbehandeling en afval behandeling en vloeibare filterproducten weg te halen; Om menselijk wezens het leven vers & schoon milieu te beschermen; om de bedrijven te dienen die die het systeemdelen van de zakfilter en verwante filterproducten nodig hebben. Ons bedrijf heeft tientallenproductielijnen van naald geslagen gevoeld materiaal, Veroorzaakte verscheidenheid van filterdoeken. De naaimachines van de filterzak, Filterpatronen, de patronen van de Stoffilter, Filterhuisvesting, de Grote patronen van de stroomfilter, wij uitstekend & professioneel het werkteam hebben aan het gaan bij de filtratie technische test en kwaliteitscontrole. Onze bedrijf en filterzakproducten hebben een goede reputatie in lokale en in het buitenland markten recente jaren gewonnen.

 

Onze naald sloeg vilten niet geweven doeken die met inbegrip van polyester, polypropyleen, acryl, (Nomex) aramid, P84, glasvezel, PTFE, en PPS, die wijd op de van de stofscheiding & filtratie gebieden worden gebruikt. Wij kunnen de doek van de filterzak in behandeling van water & oil repellent, antistatische, PTFE-deklaag, Teflonlatexzwangerschap, PTFE-membraanlaminering, silicium etc. maken & grafisch. Onze professionele naaiende arbeiders van de filterzak kunnen u ook waarborgen en verstrekken de beste zakken van de kwaliteitsfilter. Wij ook verkopende verschillende de filterproducten van de waterbehandeling. Als Filterhuisvesting, Filterpatronen, Grote huisvesting van de stroomfilter enz. .....

 

Wij leveren grote inspanningen te vernieuwen filtratietechnologie en productenkwaliteit. Onze visie moet het beste filtratiebedrijf creëren door onze handen en vruchtbare verwezenlijkingen creëren door onze wijsheid voor klanten, personeel en partners en de gebieden en de gebieden waar wij zakelijke relaties hebben.

 

 

2 ons Product
De Weixuanproducten omvat het volgende:

1) De Zakken van de stoffilter: Pp, Polyester, Polyester Antistatische, Polyester Waterdichte & Oil Repellent Antistatisch, PPS, Aromatische Polyamideimide (P84), Acryl, Nomex, Glasvezel, FMS, PTFE-naald voelden de zakken van de stoffilter.

2) Vloeibare Filteration: PP/PE/Nylon smelten de filterzakken, pp opgeblazen filterpatronen, patronen van de koord de gekronkelde filter, membraan geplooide patronen, geactiveerde koolstoffilters en filterhuisvesting enz.

3) Baghousedelen & Toebehoren: Patroonfilters, Filterkooien, de Platen van de Filterpers, de Stof van de Luchtdia, Transportbanddelen, Glasvezeldraad, de Naaiende Draad van PTFE, Venturies, enz.

 

 

3. Producttoepassing
Onze producten worden wijd gebruikt in de volgende industrie, zoals Filtersystemen:
Productie /Industrial
Houtbewerking
Malen
Voedselverwerking
Metaal het Werken
Farmaceutisch /Nutraceutical
Het schilderen /Powder Deklagen
Olieveld
Gemeentelijk
Waterzuiveringsinstallatie
Vervoer
Verspillerwaterzuiveringsinstallaties

 

 

4. Ons Certificaat
Wij zijn altijd van mening dat al succes van ons bedrijf met de kwaliteit van de producten direct verwant is die wij hebben aangeboden. Zij voldoen aan de hoogste kwaliteitsvereisten zoals die in ISO9001 en ons stringent systeem voor kwaliteitscontrole worden bepaald.

 

5. Productiemateriaal
Onze Kwaliteitscontroleafdeling houdt toezicht op alle aspecten met betrekking tot onze productenlevensduur en
betrouwbaarheid. Behandelend alles van inkomende materiële inspectie, worden de inspectie van het productproces en de afgewerkt productinspectie elke stap van de inspectie verwerkt zorgvuldig gecontroleerd om te verzekeren
elke producten voldoet aan onze normen en die van onze klanten.
Samen met onze Kwaliteitsnormen heeft Weixuan ook onze Productie verbeterd en gekweekt
Capaciteit.
Weixuan neemt altijd het concept: Allen voor Klanten, Kwaliteit eerst, Gids door Markt, Ononderbroken innovatie en duren in Al Functie, Gemak en het Nut, en met Redelijke Prijs voort.

 

 

 

 

Contactgegevens
Shanghai Weixuan Filtration Co.,Ltd

Contactpersoon: Mrs. Moffie Wang

Direct Stuur uw aanvraag naar ons